Шакира
Шакира / Getty Images
Шакира беше заподозряна в нов романс - на 7 май певицата беше забелязана на състезание от Формула 1 в Маями в компанията на Том Круз.

Звездите не се криеха от никого, свободно общуваха помежду си и позираха с удоволствие пред фотографите. Поради това много интернет потребители заподозряха, че двамата може би имат връзка, въпреки твърденията на Шакира, че те просто са прекарали времето си заедно като приятели.

Според една от версиите певицата се е появила на публично място с холивудската звезда, за да отмъсти на бившия си любовник - футболиста Жерар Пике. Раздялата с него след 11-годишна връзка беше болезнена за Шакира и беше съпроводена с много скандали.В крайна сметка Шакира реши да започне "нова глава" в живота си и да се премести от Барселона в Маями с двамата си сина от Пике.
 

Малко преди да се появи на състезанието с Том Круз, певицата спечели наградата "Жена на годината" на Billboard на събитието "Латиноамерикански жени в музиката". Там тя отново говори индиректно за Жерар Пике и как е била засегната от неговата изневяра.
 

"Коя жена не е забравяла за себе си поне веднъж в живота си, защото е търсила вниманието и любовта на мъж? Случвало ми се е, и то повече от веднъж. Но идва момент, в който вече нямаш нужда от някого, за да приемаш и обичаш себе си такава, каквато си. Тогава започваш да търсиш себе си вместо някого, желанието да бъдеш истинска заменя желанието да бъдеш съвършена и вместо да очакваш лоялност от някого, решаваш да бъдеш лоялен към себе си", заяви при приемането на приза певицата.
 
Тя призна, че в живота ѝ е настъпила "сеизмична промяна" и едва сега е почувствала какво означава да бъдеш жена: "Само една истинска жена може да обича, докато се разкъсва, да бъде напълно честна, да пее, докато изразява гняв, да танцува в екстаз и да плаче от емоциите, които я връхлитат".
БГНЕС