"Човек и добре да живее, се жени" твърди  една народна поговорка. Само че за някои популярни български мъже този момент все още е далеч във времето.

Те са красиви, те са харизматични, успешни, но понякога работата им "пречи", друг път съдбата има свое собствено мнение и все още не са намерили правилната жена, с която да застанат пред олтара. Кои са най-желаните известни български ергени, вижте в канала "Social Virals" във vbox7:

Папи Ханс

Пеещият поет неведнъж е говорил за жената на мечтите си и за чувствата, които си представя, че ще изпитва. Най-известната му връзка досега е тази с Дара, както и с мнима португалка, откраднала сърцето на Папи Ханс. Той неведнъж е говорил и за изневярата, така че дамата, която ще остарее с него, трябва да е наистина впечатляваща жена, на която никой да не иска да кръшка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Здр

A post shared by PAPI HANS (@iampapihans) on


Адриан Зурков

Зурков си е мъж мечта - не пие, не пуши, живее здравословно и когато не е сред природата или в залата, просто си е у дома. Наскоро той приключи връзката си с гримьорката Таня Дешева, което го прави страхотно попълнение в нашата тема.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изпращам ви любов и добри емоции. Надявам се всички да имате невероятна седмица 🙏❤️ Be the Light ✨ - - Очаквайте скоро мое ново лятно предизвикателство! ☀️🌴🏄🏼‍♂️⚓️ #summerchallenge #2020 - Не забравяйте да посетите моят уеб сайт (линк в Био), за да подобрите себе си и да промените тялото си. Опитвам се да създавам нещо готино и приятно, за да помогна на колкото се може повече хора ❤️ #peace #love #summer2020 #santorini #greece #sea

A post shared by ADRIAN ZURKOV 💥🇧🇬🇺🇸 (@adrianzurkov) on


Галин

Поп-фолк изпълнителят и продуцент отдавна не е коментирал публично темата за любовта, но последният път, когато го направи, заяви, че в момента просто не е на тази вълна, а топ приоритет за него е работата му.
 
Георги Валентинов

ММА боецът беше сгоден за плеймейтката Златка Райкова, но годежът беше разтрогнат, а всеки от двамата продължи по свой собствен път. За Валентинов не се знае да има жена до сърцето му, а той за момента се е отдал на тренировъчния процес.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday😎

A post shared by Georgi Valentinov_official (@georgi.valentinov_official) on


Кубрат Пулев

Още един спортист в нашата класация. След поредица от раздели и събирания с поп-фолк певицата Андреа, Кобрата е без сериозна връзка. И той, като Папи Ханс, се изкушава и изневерява, но кой знае - може би чака точната за него жена.
 
Юлиан Вергов

В края на миналата година се появи информация, че Вергов се е събрал с бившата си половинка. Но от тогава насам информация по темата липсва.