Банан, вафла, солети, може би и кисело мляко. Това със сигурност са сред най-популярните неща, които хапваме между храненията ни. Тях не ги считаме за нещо кой знае колко важно, но пък без тях трудно бихме изкарали деня. 

Е, и холивудските знаменитости имат някои храни, които консумират между другото, но пък за тях те са изключително важни, колкото и странни да са, пише каналът "Stars News" във vbox7. Ето кои са те:

Йоланда Хадид

Майката на Джиджи Хадид е споделяла в интервю, че всеки ден пие поне по чаша топло козе мляко, което овкусява с кардамон и мед. По думите ѝ това ѝ дава страхотен старт на следобедните задължение, а и напитката е лесна за храносмилане.
 

Кортни Кардашиян

Риалити звездата от години говори за това колко е важно всяка жена да изяде плацентата си след раждането на детето си. Всъщност тя прави точно това. Нещо повече - нейната плацента е направена във формата на капсули и искрено тъжи, че все по-близо идва денят, в който хапчетата ще свършат.
 

Граймс

Певицата има свой собствен специалитет. Тя комбинира веган майонеза, лют сос, нарязана целина, домати, спанак и кускус. Нарича ястието "слъдж".
 

Гуинет Полтроу

Е, това не е точно ястие, но пък е замесен хранителен продукт. Актрисата е разкривала в интервю, че всяка сутрин тя мие устата си с кокосово масло. По думите ѝ така се убиват лошите бактерии в устата. 
 

Джесика Бийл

Много хора (особено мъже) обичат да пийват по нещо под душа. Е, Джесика Бийл се храни. И не си представяйте нещо дребно, а съвсем пълноразмерно ястие.