/ NOVA
Екип и актьори споделиха формулата в създаването на двете хитови продукции по NOVA
Стотици фенове отпразнуваха дългоочаквания финал на седми сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и развръзката на „Дяволското гърло“ в специална прожекция с екипа и звездите на хитовите продукции по NOVA.

NOVA

„Любовта е движеща сила както за лекарите в „Откраднат живот“, така и за самите нас, за работата ни в този проект, който е толкова специален. През изминалата вечер на мой близък се случи това, което се случи с доктор Кръстева и последвалия положителен изход от ситуацията - за пореден път се изумихме как този сериал отразява действителността и ситуациите, пред които се изправяме. Дали ще има осми сезон предстои да разберете“, загатна пред зрителите продуцентът на двете заглавия Евтим Милошев.

NOVA

„Лошите момчета“ в „Откраднат живот“ - Мони Монев, Дани Рашев и Никола Мутафов (ВИДЕО)

След финала на „Откраднат живот: Любовта лекува“ Владимир Пенев, Мартина Вачкова, Наум Шопов, Диана Димитрова, Гергана Стоянова, Моню Монев и Неда Спасова споделиха емоциите от последните кадри на седми сезон и разкриха мотива на героите да си простят и да продължат напред - по-силни и по-стабилни във връзките си.

NOVA

Минути след като научиха кой е убиецът, феновете на „Дяволското гърло“ се срещнаха с Владимир Карамазов, Теодора Духовникова, Васил Банов, Валери Йорданов, Христо Петков, Мак Маринов,Павела Апостолова, Деляна Хаджиянкова и екипа, за да научат как е създадена и заснета историята на фона на красивите Родопи.

NOVA

Теодора Духовникова и Павела Апостолова: Финалът на „Дяволското гърло” ще изненада мнозина

„Дяволското гърло“ не е история за разкриването на един убиец, а за мотивите, които ни водят в живота и най-вече как никога не трябва да забравяме най-важното - да бъдем добри хора.
Благодаря на NOVA, че вярва в българското кино“, допълни Милошев. След финала на криминалната поредица Дрийм Тийм и NOVA се отправят в търсене на нова вълнуваща история.

NOVA

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.