Спин-оф на "Спайдърмен" ще излезе на екран през февруари 2019 г.

/ Thinkstock/Getty Images
Компанията "Сони" оповести, че спин-офът "Silver & Black" на "Спайдърмен" ще се появи по екраните на 9 февруари 2019 г., съобщи Контактмюзик.
 
Новият филм, режисиран от Джина Принс-Байтууд, ще излезе по екраните 4 месеца след оповестената по-рано премиера на "Venom" с участието на Том Харди през октомври 2018 г.
 
Феновете вероятно ще са доволни, тъй като Спайдърмен ще е в същия свят, както в другите филми от поредицата, продуцирани от "Сони". Наскоро от компанията увериха, че Спайдърмен, в чийто образ се превъплъщава британският актьор Том Холанд, ще се появи в редица спин-офи.
 
Действието във всички тези филми ще е в света, който създаваме за Питър Паркър, поясниха от "Сони". Има също вероятност Спайдърмен да се появи във "Venom" и "Silver & Black", макар че от компанията по-рано настояха, че спин-офите няма да са с неговото участие, въпреки връзката му с главните протагонисти.
 
Том Холанд потвърди, че в момента се работи над трилогия за Спайдърмен. 21-годишният актьор разкри, че "Спайдърмен: Завръщане у дома" ще бъде последван от други два филма.
 
БТА