/ Getty Images

Американската актриса Джулиан Мур си направи снимка без грим и зарадва феновете си. Под снимката се появиха много коментари на страницата ѝ в Instagram.

62-годишната знаменитост сподели поредица от снимки, на които е заснета с риза и черни къси панталони. В същото време от публикуваните кадри се вижда, че звездата е решила да се откаже от грима, а косата ѝ е разпусната, демонстрирайки пред камерата естествени къдрици.

 


Феновете оцениха високо външния вид на актрисата: "Моля те, не прави нищо с красивото си лице", "Каква красива жена!", "Изглеждаш невероятно", "Харесват ми бръчките ти", "По природа си много красива", гласяха някои от постовете на почитателите на Мур.

През януари Джулиан Мур разкри подробности за външния си вид, който според нея, като много малка е съсипала случайно. Според телевизионната звезда главната й грешка по това време е било изрисуването на веждите, които оскубала. "Просто си съсипах веждите. Веднъж ги оставих да пораснат, но после отново ги оскубах. Оттогава те просто не пораснаха отново, така че трябва да продължавам да ги рисувам на лицето си", разказа Мур.
БГНЕС