варан
варан / Thinkstock/Getty Images
Смела келнерка издърпа за опашката голям варан, дръзнал да прекрачи заведението, в което работи тя. Случаят се разиграл в австралийския щат Нов Южен Уелс в ресторант на винарната Mimosa Wines. 180-сантиметровото влечуго влязло невъзмутимо в ресторанта, а една от сервитьорките го измъкна вън.

25-годишната Самиа Лили бързо се превърна в героиня в социалните мрежи. Клипът от случката бе разпространен със светкавична бързина и събра милиони гледания. Оказа се, че момичето действало по погрешка, съобщава в. "Метро".

Дебел гущер избяга от стопаните си, подложили го на диета

Самиа Лили всъщност помислила огромния варан за куче. Толкова му се ядосала, че започнала да го дърпа, за да не попречи на клиенти, настанени на съседната маса. Посетителите започнали да пищят от ужас, а келнерката използвала стол за преграда, за да предпази масите. След това смело хванала с голи ръце опашката на влечугото и го издърпала към изхода.

Ранните австралийци съжителствали с гигантски месоядни гущери

По пътя им изплашена дама скочила върху първия срещнат стол. От уплаха, след като осъзнала че дърпа гущер, и самата келнерка започнала да пищи.


 
БТА