След раздялата с Майли Сайръс Лиъм Хемсуърт е готов да напусне Лос Анджелис и да замине за Байрън Бей в Австралия, където живее брат му Крис
След раздялата с Майли Сайръс Лиъм Хемсуърт е готов да напусне Лос Анджелис и да замине за Байрън Бей в Австралия, където живее брат му Крис / Gulliver/Getty Images
Лиъм Хемсуърт обмисля възможността да се върне в родината си Австралия след провала на брака си с Майли Сайръс, съобщи Контактмюзик.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсурт се разделят
 
29-годишният актьор живееше заедно със съпругата си, 26-годишната Майли Сайръс в Лос Анджелис до раздялата им по-рано този месец. Сега негови приятели твърдят, че той е готов да напусне Лос Анджелис и да замине за Байрън Бей в Австралия, където живее брат му Крис.
 
"Лиъм си взе голям отпуск и ще се върне в Байрън Бей, за да бъде заедно с брат си и приятели.  По-късно ще обмисли следващата си стъпка. Той ще пътува за Лос Анджелис, за да прави бизнес и да се снима във филми, но преживяното наистина го накара да си даде сметка, че Холивуд не е подходящ за него за продължително време", каза източник от обкръжението му.

Хванаха Майли Сайръс в прегръдките на друга жена (СНИМКИ)
 
36-годишният Крис и 43-годишната му съпруга Елза Патаки продадоха именията си в Малибу и Санта Моника, след като се преместиха в неговата родина Австралия заедно с трите си деца. Крис по-рано довери, че в Лос Анджелис никога не се е чувствал като у дома. "Лос Анджелис предоставя страхотни възможности за работа, но там не се чувствах като у дома", каза той.
 
Елза Патаки разкри, че преместването в Австралия не било в първоначалните й планове, тъй като то ще я отдалечи от родината й Испания. "Навремето се споразумяхме, че аз няма да го карам да живее в Испания и той няма да ме кара да живея в Австралия, защото семействата ни ще са далеч от нас", отбеляза тя. Актрисата все пак настоя, че си е заслужавало да бъде нарушено това споразумение, защото Австралия е най-доброто място в света.

И още:

Майли Сайръс призна, че е щастливо омъжена, но все още си пада по жени (ВИДЕО)

Хамелонът Елза Патаки (СНИМКИ)

Крис Хемсуърт се умори от Холивуд, мечтае за време със семейството си

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
 
БТА