В интервю за майското издание на "Билборд" 24-годишната скандална певица Майли Сайръс призна, че зарязва много неща от поведението си в миналото и за пръв път коментира отношенията си 27-годишния Лиъм Хемсуърт.
 
Да се разголи на сената до неприличие или да изтанцува еротичен танц пред многомилионна аудитория бе нещо обичайно за певицата. Тя не криеше и пристрастеността си към пушенето на марихуана.
 
Майли Сайръс вече била "чиста"

Сега обаче Майли Сайръс иска да покаже, че вече е друга. "Харесва ми да съм обкръжена от хора, с които стават по-добра, по-открита и да се развивам. Отношенията с Лиъм ми показаха, че трябва да има промяна. А да се променяш с някого, който не иска това, е много трудно. Идва момент, когато ти казват: "Не мога да те позная...". Необходимо ни бе да се влюбим отново един в друг", споделя певицата.
 
Тя каза още, че тайно работи над нов албум в нейното звукозаписно студио. Първият сингъл "Малибу" ще излезе на 11 май. Песента е посветена на сложните й отношения с Хемсуърт и на промените: "Аз вече не пуша три седмица, не вземам наркотици, не пия алкохол. Сега съм напълно чиста! Искам именно това", довери певицата.
 
Лиъм Хемсуърт е обявен за най-сексуалния веган

През март т.г. бащата на Майли провокира разговори за сватба на дъщеря си с Лиъм. Официално обаче потвърждение така и не дойде. "Аз съм много щастлив... И ти си толкова щастлива", написа тогава Били Рей на страницата си в Instagram, където публикува снимка на Майли в бяла рокля.
 
Майли и Лиъм се залюбиха през 2009 г. Двойката дори обяви за годеж, но през 2013 г. двамата решиха да се разделят. Две години по-късно плъзнаха слухове, че те отново са се събрали. Този път мълвата бе потвърдена.
БТА