Скарлет Йохансон
Скарлет Йохансон / БГНЕС, архив
Скарлет Йохансон и нейния възлюбен Колин Джост, който е шоумен, за първи път се появиха на публично място. През почивните дни двойката посети купон, организиран от популярното телевизионно шоу Saturday Night Live, в което работи Жост.

Купонът се състоя в ресторанта Tao Uptown в Ню Йорк, където пристигнаха и други знаменитости, сред които Бийонсе и Джей Зи. 32-годишната Скарлет и 35-годишният Джост не си направиха съвместни снимки (само поотделно), но очевидци твърдят, че двамата не са могли да се отделят един от друг.
„Техните отношения стават по-сериозни“, потвърди източник, който е близък на двойката. Както предполагаха западните медии Йохансон просто изчакваше официалния си развод с френския журналист Роман Дориак, за да не крие повече новата си изгора.

Скарлет Йохансон се срещна със 72-годишната си двойничка (СНИМКИ)

Първите слухове за връзката между Скарлет и Колин се появиха тази пролет. Тогава холивудската звезда беше свободна и изчакваше да приключи развода с бащата на нейната 3-годишна дъщеря Роуз Дороти. Мълвата бе потвърдена няколко месеца по-късно, когато двойката бе засечена на романтична вечеря в ресторант.

Нищо чудно скоро тя да се появи и на червения килими на някои кино и телевизионно събитие
БГНЕС