Том Ханкс
Том Ханкс / Gulliver/Getty Images
Ако често искате децата на знаменитостите да имат шанса да пораснат заедно със знаменитите си родители под светкавици и пайети, реалността понякога може да бъде по-малко розова. Такъв е случаят с Чет Ханкс, най-големия син на световноизвестния актьор Том Ханкс и актрисата Рита Уилсън. 29-годишният мъж обясни в интервюто колко е трудно да си направи име в киното независимо от баща си.

В интервю за сайта TooFab Чет Ханкс говори за трудностите си да си създаде име във филмовия свят заради популярността на баща си Том Ханкс.
 

Първоначално Чет Ханкс искаше да изтъкне, че да имаш известен баща си има и своите добри страни. „Не се оплаквам от ситуацията. Тя е това, което е, и е готино. Обичам баща си, той е страхотен човек, фантастичен актьор и съм в добра позиция“, каза той.

Холивуд зове: Да убием „Оскар“, за да се роди „Ана“

Но актьорът подчертава, че има нужда "да работи два пъти по-усилено" от другите актьори: "Всички смятат, че всичко е даденост за мен", добавя той. Според него истинският проблем е сянката, наложена от името на баща му „Ако утре изобретя лек срещу рака, в статията ще пише „Синът на Том Ханкс измисля лекарство против рака“, разбирате ли какво искам да кажа? Това е неизбежно."

Младият мъж продължава да обяснява, че всичко, което е спечелил за себе си, го дължи само на ролите. "Всичко, което имам, спечелил съм го сам, трябваше да отида на прослушвания за всяка от ролите, които съм имал, както всички останали. Не е като да мога да се обадя и - бум - готово. Така не става." Ако Чет Ханкс можеше да разчита на лесния начин и да помоли Том Ханкс за роля във филм, той обясни, че това би било контрапродуктивно: „За мен би било безполезно, защото ако не съм готов сам да изиграя ролята, със сигурност ще се намеря в ситуация, за която не съм подготвен. "

5 холивудски звезди, които страдат от диабет (ВИДЕО)

Най-големият син на Том Хaнкс успя да играе в хитови сериали като "Безсрамно" и "Империя", както и в малки роли в такива филми като "Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп" , "Фантастичната четворка". Той обаче влезе в новините няколко години по-рано заради пристрастеността си към кокаина, за голямо съжаление на баща си. След това Чет Ханкс се изчисти от наркотиците и стана член на Анонимните наркомани.
БГНЕС