Сидни Суини
Сидни Суини / Gulliver/Getty Images
Сидни Суини в интервю за Deadline разказа за снимките на сериала "Еуфория" и призна кои сцени са я изнервили. За ролята си на Каси тя бе номинирана за награда „Еми” за поддържаща роля.

Актрисата отбеляза, че ѝ е било трудно да заснеме сцена, в която нейната героиня е болна - за това Сидни държеше специална тръба в устата си.

„Тръбата напълни устата ми с парчета храна и дори не знам каква точно, но трябваше да я държа в устата си. Трябваше да се държа така, сякаш нищо не се е случило, а след това, в подходящия момент, трябваше да повърна”.

Друг момент, в който актрисата изпита дискомфорт, беше появата на Каси на сцената във втория сезон на сериала. Суини призна, че много се страхува от публичните изяви, а публиката по време на снимките е била истинска.

Според актрисата ролята на Каси ѝ помогна да се научи да се чувства по-уверена на снимачната площадка: „Беше страхотно изживяване, изиграването на всички луди емоции, през които тя преминаваше, беше много забавно”. Сидни твърди, че най-често играе героини, които не приличат много на нея, и смята това за голямо предизвикателство за себе си.

Ролята на Каси обаче беше изключение от това правило. „Каси е един от най-близките ми герои. И аз като нея търся любов и приемане и се страхувам от самотата. Аз също бях тийнейджърка, така че определено имаме много общи неща”.

По-рано Сидни отговори на критиките, с които се сблъска поради изобилието от секс сцени, и отбеляза, че хората просто забравят, че тя "играе персонаж".

 
БГНЕС