Шведски метъли искат тоалетна хартия на черепи
Шведски метъли искат тоалетна хартия на черепи / netinfo

Блек метълите от шведската група DARK FUNERAL са поискали за престоя им в Каварна да им се осигури тоалетна хартия с изрисувани на нея черепи, съобщиха от „Озз Мюзик” - организатори на феста „Траш до смърт”. За съжаление такъв артикул не е бил намерен в родните магазини и шведската закачка пропаднала.

Легендарните бразилци от EPULTURA, DARK FUNERAL и румънците от NECROVILE ще разтърсят сцената на каварненския стадион „Калиакра” утре вечер от 20.30 часа. Това е второто издание на Trash Til Death. Миналата година събитието събра в Каварна над 3 хиляди фена на траш музиката. Очаква се тази година дет-метъл маратонът да продължи около 5 часа. Билетите са по 20 лева.

Дерек Грийн и колегите му от SEPULTURA кацат на летище Варна в сряда около 13.30 часа с полет от Барселона. Престоят на известните бразилци в България ще бъде само 16-часов. Музикантите ще летят за Лондон около шест часа след края на феста в Каварна. С 5 концерта в Обединеното кралство завършва европейското турне на южноамериканските траш метъли.

SEPULTURA са много скромни и не поискаха нищо специално, казаха от „Озз Мюзик”. Момчетата ще се подкрепят преди и след феста със сандвичи, пици и енергийна напитка на плодова основа.

Членовете на DARK FUNERAL пристигат днес от Стокхолм.