Певицата Селена Гомес разкри пред aмериканската медийна организация NPR, че по време на връзката ѝ с Джъстин Бийбър се е чувствала като „ жертва на емоционално насилие“.

Певицата призна, че ѝ е отнело доста време да стигне до това заключение и да говори открито по тази тема.

„Колкото и да не искам да говоря за това през целия си живот, горда съм да призная, че сега съм по-силна от всякога и най-накрая открих начин да премина през това с високо вдигната глава“.

Селена Гомез и Джъстин Бийбър
Gulliver/Getty Images

Интервюто продължава с въпрос, свързан с най-голямата мистерия около песента ѝ „Lose You To Love Me“, а именно – дали е повлияна от отношенията ѝ с канадския изпълнител.

„Чувствах, че имах доста неизказани думи за връзката ни. Знаех, че трябва да намеря начин да кажа това, което исках. Това не е песен, с която искам да покажа омраза. Това е песен, с която искам да кажа – преживях нещо хубаво и никога няма да го отрека“.

Селена Гомез и Джъстин Бийбър
Gulliver/Getty Images


Селена Гомес и Джъстин Бийбър имаха връзка в периода 2011-2018 година. Няколко месеца след финалната им раздяла, Бийбър изненада всички, като призна, че има връзка с модела Хейли Болдуин. Малко след това двамата сключиха брак.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук