/ Guliver/Getty Images
Засякоха Джъстин Бийбър да излиза от дома на певицата
Канадският певец Джъстин Бийбър бе забелязан да излиза рано сутринта от дома на Селена Гомес, която наскоро се раздели с певеца Абел Тесфайе, известен с артистичния си псевдоним The Weeknd.
 
Бийбър е излязъл от дома на Гомес в понеделник сутринта, като преди това папараците забелязали бялата кола на 23-годишния певец пред нейния дом в Лос Анджелис. При това Джъстин бе облечен в същото облекло, както предния ден, когато бе забеляза с Гомес във вегетариански ресторант.
 
Селена Гомес с първа публична изява след рехабилитацията (ВИДЕО/СНИМКИ)

Напускайки дома на Селена, скандалният певец отиде в супермаркет, където си купи чай. При това той не се криел от папараците.
 
По данни на западните медии последните седем дни Джъстин и Селена били видени заедно най-малко три пъти.
 

Gulliver/Getty Images


Канадецът не крие, че иска отново да спечели сърцето на бившата си възлюбена, но нейното семейство не е във възторг, защото си спомня болезненото й скъсване с Бийбър през 2015 г.
 
"Джъстин е гнусен човек и никога няма да бъде приет от нас", каза един от роднините на певицата.
 
Това обаче не обезсърчава канадеца. "Джъстин е щастлив, че Селена е сама. Той се надява да й върне доверието, за да бъдат отново заедно. Те трябва толкова много да наваксват. Тази година те изясняваха какво ги бе отчуждило, затова не е учудващо, че отново са заедно... Джъстин се промени и стана по-добър като човек и гадже", разказа източник от обкръжението му.
БГНЕС