Салма Хайек
Салма Хайек / Guliver/Getty Images
Салма Хайек, която украси корицата на пролетното издание на DuJour, разкри пред списанието, че никак не се притеснява от старостта. Актрисата защити естественото остаряване, като заяви, че иска да остарее красиво и елегантно – което означава без инжекции, ботокс и пластични операции.

Неустоимата Салма Хайек на 50 години (СНИМКИ)

„Не вярвам в ботокса. Но правя каквото мога, за да изглеждам добре“, категорична е 50-годишната звезда. „Но съм влюбена в съпруга си и искам един ден да съм симпатична 70-годишна дама, в която той да вижда мен. И да си казва „Да, моето момиче е поостаряло, но все още я има онази нейната красота“.
 

Say hello to our spring cover star... @salmahayek! 📷: @maryrozzi

A post shared by DuJour Magazine (@dujourmedia) on

Звездата от „Десперадо“ е доволна и от факта, че с времето започва да получава и по-различни роли, защото „е скучно винаги да играеш секси мацката“ във филма.

Салма Хайек показа секси деколте за GQ Мексико (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Понякога с възрастта се появяват най-добрите персонажи. Харесва ми да влизам в ролята на майка, ще се радвам да пресъздам и образа на баба. Би било ужасно скучно цял живот да играя ролята на секси мацка. Мисля, че направо бих се гръмнала“, споделя Салма Хайек.

Още причини да харесваме Салма Хайек:

Салма Хайек обожава мазната храна

Провокативната Салма Хайек за Allure (СНИМКА)

Салма Хайек е сред най-горещите звездни майки (ВИДЕО/СНИМКИ)

СНИМКИ: Съвършените звездни тела според древногръцките стандарти


Талантлива и красива: Салма Хайек на 49 (СНИМКИ)