/ БГНЕС
Ирландски сайт включи снимка на министър Николина Ангелкова с актрисата Джизела Маренго в материал за най-добре облечените звезди на церемонията по раздаването на Оскарите, съобщи „24 часа“.
 
Публикувахте от Nikolina Angelkova в 5 март 2018 г.

Министър Ангелкова се снима с холивудски звезди

Изданието beaut.ie класира десетте най-добре облечени звезди и дава подбрани снимки на други със стилни тоалети, от които читателите да подберат своите фаворити.
 
Публикувахте от Nikolina Angelkova в 5 март 2018 г.

Самата Ангелкова пусна свои снимки от церемонията, сред които и тази с Маренго, в профила си във фейсбук и написа: "За мен е голяма чест да съм тук на юбилейната 90-та церемония по връчване на Оскарите. Това бе най-забележителното събитие за целия филмов свят. Ще продължим да промотираме България чрез силата и влиянието на киноиндустрията, киното има милиони фенове и много ни помага. Вярвам, че това ще доведе до успех. Изключително много благодаря на всички мои приятели-актьори, които лично ме поканиха. Веднага след церемонията поздравих трима от носителите на Оскар Frank Stiefel, Gary A. Rizzo и Mark Weingarten".

Ангелкова: На „Оскар“-ите съм по лична покана (ВИДЕО)
 
Публикувахте от Nikolina Angelkova в 5 март 2018 г.

За събитието Ангелкова е подбрала елегантна, дълга рокля от дантела, в лилавата гама. Тоалетът й е допълнен от черна малка чантичка и връхна дреха в същия цвят.

Най-впечатляващите рокли на червения килим на наградите Оскар (СНИМКИ)