Николина Ангелкова и Майкъл Дъглас
Николина Ангелкова и Майкъл Дъглас / netinfo
Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал Гадот - това са част от звездите, с които министърът на туризма Николина Ангелкова се похвали, че се е снимала на парти преди раздаването на „Оскар”-ите.
 

На култовото за Холивуд събитие “Нощта преди Оскарите” се видях с невероятния Michael Douglas и с Gal Gadot - звездата о...

Публикувахте от Nikolina Angelkova в 4 март 2018 г.
 
„На култовото за Холивуд събитие „Нощта преди Оскарите” се видях с невероятния Майлък Дъглас и Гал Гадот - звездата от “Бързи и яростни” и "Жената чудо”. Срещнах се и с Чадуик Боусман, който прави невероятна роля в “Черната пантера”. Разговарях също с номинирания за “Оскар” Самюел Л. Джаксън и с легендарния Стивън Спилбърг”, написа Ангелкова.
 
 

За мен е огромно удоволствие да присъствам за втора поредна година в лично качество на церемонията по връчване на Оскари...

Публикувахте от Nikolina Angelkova в 3 март 2018 г.
 
„С големия Силвестър Сталоун говорихме за красотата на България и за гордия дух на българите”, написа Ангелкова в друг пост, придружен със снимки със Сталоун. 
 

С големия Sylvester Stallone говорихме за красотата на България и за гордия дух на българите.

Публикувахте от Nikolina Angelkova в 3 март 2018 г.

 „За мен е огромно удоволствие да присъствам за втора поредна година в лично качество на церемонията по връчване на Оскарите. Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Оливър Стоун, Леонардо Ди Каприо, Дженифър Анистън и Матю Маконъхи, които много харесват България”, пише още в профила си министър Ангелкова.
https://nova.bg/