Рок звездата от "Пинк Флойд" Роджър Уотърс обяви, че се е оженил за пети път. Младата му съпруга се казва Камила Чавис и двамата са си казали „да“ в имението на Роджър „Бриджхамптън“ в Ню Йорк, което той е купил през 2010 г. за 16,2 млн. долара.

78-годишният музикант сподели снимки от специалния ден в Instagram и Twitter и написа: "Толкова съм щастлив".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roger Waters (@rogerwaters)
Камила изглежда красива в бяла дантелена сватбена рокля, докато Уотърс поставя пръстена ѝ. Церемонията е край бряг на река, а двойката е заснета в страстна целувка на романтична снимка, споделена от Роджърс.

Разправиите стимулирали музиката на "Пинк флойд"

Не се знае много за Камила, която предпочита да бъде извън светлините на прожекторите, но се смята, че двойката е във връзка от няколко години и беше заснета заедно на филмовия фестивал във Венеция през 2019 г.

Последната съпруга на Роджър беше Лори Дърнинг, за която той се сгоди през 2004 г. и се ожени през януари 2012 г., преди да подаде молба за развод през септември 2015 г.

Пуснаха в продажба билетите за концерта на Роджър Уотърс в София
Sofia Music Enterprises

Що се отнася до първите му три брака, през 1969 г. Роджър се жени за детската си любов Джуди Трим, но през 1975 г. се развежда.
Година по-късно той минава под венчилото с лейди Каролин Кристи, с която имат две деца - син Хари, сега на 44 години, и дъщеря Индия, сега на 43 години - преди да се разведат през 1992 г.

След 25 години мълчание Роджър Уотърс издаде нов албум и взе на мушка Тръмп

През 1993 г. той се жени за Присила Филипс. Развеждат се през 2001 г., и имат един син, Джак, на 24 години.
БГНЕС