Първите кадри от „Джурасик свят: Рухналото кралство“ се превърнаха в една от най-обсъжданите теми в социалните мрежи през последните 24 часа.

Освен познатите от „Джурасик святКрис Прат и Брайс Далас Хауърд, които ще се завърнат в ролите на Оуен и Клеър, отново на голям екран ще видим култовия Джеф Голдблум, който ще се въплъти в д-р Иън Малкълм.

Кадър от "Джурасик свят: Рухналото кралство"
Кадър от Gulliver/Getty Images

Минали са четири години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата.

Най-добрите филмови постери на всички времена

Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата.

Кадър от "Джурасик свят: Рухналото кралство"
Кадър от Gulliver/Getty Images

Междувременно Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.

Кадър от "Джурасик свят: Рухналото кралство"
Кадър от Gulliver/Getty Images

През юни 2018 година ще видим завръщането на голям екран на любимите динозаври, като дебют ще направят много нови и непознати видове, които със сигурност ще смразят кръвта и на най-смелите зрители.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук