Принц Хари
Принц Хари / Gulliver/Getty Images
Британският принц Хари се появи публично за първи път, след като кралица Елизабет Втора прояви разбиране към желанието му да промени ролята си, съобщи Ройтерс.

Принц Хари беше домакин на тегленето на жребия в Бъкингамския дворец за Световната купа на лигата по ръгби за следващата година. Това е последният планиран кралски ангажимент на принц Хари, преди той и съпругата му да навлязат в "преходен период" към новите си роли в двореца.

Бягство от двореца - бъдещите творчески планове на Хари и Меган

Принцът наблюдава как деца играят ръгби на моравата в Бъкингамския дворец, преди да изтегли жребия за Световната купа догодина, в присъствието на спортни деятели. Херцогът на Съсекс не отговори на журналистическите въпроси относно това как вижда своето бъдеще, след разговорите с кралицата, баща му и брат му в понеделник. След Брекзит Великобритания се готви за Мегзит (ВИДЕО)

Принц Хари и съпругата му Меган предизвикаха криза миналата седмица, като обявиха, че искат да се оттеглят от ангажиментите си в кралското семейство, да прекарват повече време в Северна Америка и да станат финансово независими.

Мегзит подпали мрежата: Осмяха решението на Хари и Меган (СНИМКИ/ВИДЕО)

Принц Хари
Gulliver/Getty Images

В понеделник кралица Елизабет Втора се срещна с принц Хари, с брат му принц Уилям и с баща им, престолонаследника принц Чарлз, и след това обяви, че кралското семейство уважава и проявява разбиране към желанието на херцозите на Съсекс да водят независим живот.

Кралицата даде „преходен период“ за оттеглянето на Хари и Меган (ВИДЕО)

Вчера принц Хари обяви във видео, че игрите "Инвиктус 2022", които са за ранени военни ветерани, ще бъдат организирани в Дюселдорф, Германия, съобщи Скай нюз.

Меган вече е в Канада със сина им Арчи. Принц Хари има насрочени редица срещи във Великобритания и не е ясно кога ще се присъедини към нея, пише Скай нюз.

Принц Хари
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА