Киану Рийвс и Александра Грант
Киану Рийвс и Александра Грант / Gulliver/Getty Images
Александра Грант, актриса и партньорка на Киану Рийвс, разкри в публикация в Инстаграм причината, защо не иска да боядисва посивелите си коси, съобщава „Пари мач“.

Измина само месец, откакто Киану Рийвс официално заяви връзката си с Александра Грант по време на гала вечерта на „ЛАКМА Арт+Филм“, вървейки по синия килим ръка за ръка със своята любима. 46-годишната актриса е една от малкото жени, обвързана с холивудска знаменитост, която приема своите сиви коси.

Снимката, публикувана от Александра, говори сама по себе си - това е снимка на статия от „Нюзуик“, в която се твърди, че „според проучване на около 50 000 жени, ракът на гърдата е свързан с перманентните бои и химикалите за изправяне на коса“. Статията, споделена от приятелката на Киану Рийвс, всъщност цитира изследване, според което ракът на гърдата е свързан с канцерогенни вещества, нарушаващи функциите на ендокринната система, които се съдържат в някои продукта за коса.

Холивуд е изненадан от новото гадже на Киану Рийвс

46-годишната актриса, родом от Охайо, е потресена от разкритието на американското списание за новини: „Уау! Това са новините днес ... Това са потресаващи цифри, особено за цветнокожите жени ", написа тя. След това Александра Грант обяснява от кога има сива коса. "Косата ми започна да побелява рано, още на двадесет годишна възраст, и аз боядисвах косата си във всички цветове дотогава, докато не развих непоносимост към токсините в боите." На тридесет години, актрисата просто решила да "остави косата си да побелее".

Изпълнителката изглежда напълно приема и е убедена в своя избор: „Харесвам и подкрепям факта, че всяка жена има право да избира как иска да изглежда на една или друга възраст. Но ако жените страдат заради стандартите за красота ... нека тогава поговорим за тези стандарти за красота", заключава тя.

Киану Рийвс се завръща в „Матрицата 4“

Косата на Александра във всеки случай изглежда се харесва на легендарната звезда от "Матрицата". Те са заедно от началото на годината, а според източник от списание "Пийпъл", актьорът "открито иска да сподели живота си с нея". "Изключително съм щастлив и много благодарен, че имам Алекс в живота си", заявява актьорът. Двамата неразделни се познават от 2010 г. и вече са имали възможността да работят заедно, за да напишат през 2011 г. книгата „Ода на щастието“, а по-късно, през 2016 г. „Сенки“.
 
БГНЕС