Не пропускайте поредицата от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA
Бонка и Димитър продължават да всяват ужас и негативни емоции в „Пътят на честта“ по NOVA. Опитът на Бонка да тормози Кера с обаждания по телефона не се увенчава с успех, но ще бъде ли способна свекървата да измисли нов план за отмъщение? Димитър, от своя страна, пренебрегва предупрежденията на Страхил да пази прикритието си и за пореден път ще предприеме необмислен ход, за да държи Симона и Кера в постоянно напрежение. Импулсивният мъж не мисли за последствията, които биха могли да имат действията му, но те заплашват да го застигнат по-бързо от очакваното. Колко граници е готов да прекрачи Димитър, за да постигне целта си?

Позициите на Красимира в задкулисния бизнес заплашват да бъдат разклатени в епизодите на драматичната поредица тази седмица. Освен Стивън разследващ журналист се заема с мътните сделки, в които е замесена Зарева. Нова информация, свързана с нея, ще го отведе опасно близо до миналото и сделките на бизнесдамата. Какво ще открие журналистът за Красимира и възможно ли е този материал да ѝ коства повече, отколкото някога е предполагала?

Красимира
NOVA / Красена Ангелова

Междувременно Люба все още не може да се отърси от шока след като разбира, че е бременна. Несигурна дали детето е плод на връзката ѝ с Петър или на мимолетната забежка с Асен, тя се чувства много раздвоена в емоциите си. Люба е истински объркана, тъй като обича и двамата мъже, но не вижда как може да се справи със сложната ситуация, без да нарани някого от тях. Възможно ли е несигурността ѝ да я подтикне към драстично решение, което да преобърне изцяло хода на събитията в живота ѝ?

Люба
NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA. Актуална информация за “Пътят на честта“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.