Не пропускайте поредицата от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA
Подозренията на Жаки стават все по-сериозни в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. Вдовицата е сигурна, че Стивън изпитва силни чувства към нея, но не може да разбере каква е тайната, която той толкова усърдно се старае да скрие. Чашата на търпението ѝ прелива, когато за пореден път бизнесменът се държи потайно. Провокирана от недоверието си към Стивън, Жаки се чувства принудена да изпрати Вихра в апартамента му, за да потърси следи, които могат да потвърдят съмненията ѝ. Ще излезе ли наяве нова информация за него или съмненията в почтеността му ще се окажат безпочвени?

Красимира вижда пречка в лицето на Жаки и е решена да я отстрани от бизнеса с диаманти час по-скоро. Зарева смята, че може да уязви вдовицата, като я лиши от партньора ѝ Стивън. По тази причина измисля коварно схема, която може да ѝ осигури пълното съдействие на бизнесмена в бъдещи сделки, както и отдалечаването му от Жаки. Какво е намислила Красимира и ще се изпълни ли планът ѝ, ще стане ясно в епизодите на драматичната поредица от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Мнимото погребение на Димитър ще постави прикритието му в опасност за пореден път. Неочакваното пристигане на Бонка на гробищата ще шокира Дичо и Николов и ще накара полицая да следи внимателно случващото се. Ще успее ли Николов да изобличи Димитър? Междувременно, след рождения си ден, Кера започва да получава телефонни обаждания от непознат номер. Човекът отсреща не казва нито дума и именно този факт я изнервя и плаши все повече. Възможно ли е на пръв поглед безобидните позвънявания да прераснат в нещо по-притеснително?

Пътят на честта
NOVA / Красена Ангелова


Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Актуална информация за “Пътят на честта“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.