Свръхестествените явления, духовни практики и усещания, странните преживявания и сънища не са чужди и на нашите родни знаменитости. Някои от тях публично споделят своите преживявания. Вижте в канала „Брутално“ във vbox7:

Дони и Нети

Историята е доста стара, като Дони я разказа пред "На Кафе" преди време. Двамата с Нети дълго време си мечтаели за бебе. По време на пътуване до Бутан попадат случайно на ритуал за плодородие в манастир. Монах взел три фалоса - дървен, от слонова кост и каменен и започнал да бие Дони по главата. Е, явно това е помогнало, защото Дони и Нети днес са щастливи родители.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#donineti #gameofthronesnature :)

A post shared by Дони (@donivekilov) on


Джулиана Гани

Наскоро Джулката и Илиан споделиха, че шаман на остров Бали извършил ритуал върху Джулката, който помогнал за зачатието ѝ. Било странно, но резултатите също са налице.
 
Венета Райкова

Журналистката винаги се е интересувала от окултното, но в края на 2018 г. се похвали на всичките си последователи, че си е взела могъщ кабала пръстен. Венета Райкова сподели, че още в началото усетила мощното въздействие на амулета.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨💫Венета Райкова ⚜️ (@veneta_raikova) on


Орлин Павлов

Историята е от далечната 1992 г., когато Орлин, тогава ученик, бил на лагер в хижа близо до Седемте рилски езера. В небето видял летяща чиния, светеща в различни цветове. Побързал да викне съучениците си, за да я видят, но те не му повярвали и не излезли.
 
Венета Харизанова

Моделката е от онези хора, които могат да лепят по тялото си метални предмети, без да падат от тях. Започнала с лъжици, вилици, докато накрая стигнала до ютия. Баба ѝ била впечатлена и настоявала да пратят малката Венета в руско училище за свръхестествени сили, където да развива уменията си. Родителите ѝ обаче били против. Впоследствие Венета се записва на курс по Рейки.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук