/ Gulliver/Getty Images
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън очаква близнаци. Това съобщи "In Touch Weekly", а новината идва точно десет дни след като снаха й Меган Маркъл разкри, че е загубила второто си дете през юли тази година.

Меган Маркъл сподели ужасна новина - загубила е второто си дете (ВИДЕО)

Според източник на медията, кралската двойка Кейт и принц Уилям вече са разкрили добрата новина на останалата част от семейството.
Британският престолонаследник бил шокиран да разбере, че ще има близнаци, но неназован източник съобщи на таблоида, че шокът е отминал и той и съпругата му вече с нетърпение очакват новите членове на семейството да се присъединят към двойката и техните деца - 7-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луис.
Съобщава се също, че двойката се притеснявала от реакцията на другите членове на семейството, след като то бе шокирано от новината, че принц Хари и съпругата му са загубили второто си дете. Според източника обаче, след като семейството разбрало за четвъртата бременност на Кейт и за факта, че тя ще роди близнаци, двойката не спира да получава поздравления, а Меган и Хари също са щастливи от добрата новина.

Последните снимки, които споделиха от кралския двор на Кейт, показват, че херцогинята е в перфектна форма и по никакъв начин не загатват за бременност.
БГНЕС