Пит и Джоли искат да осиновят още едно дете
Пит и Джоли искат да осиновят още едно дете / netinfo
Седмици след раждането на първото им биологично дете, холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли възнамеряват да осиновят друго.

"Следващото ще осиновим", заяви Джоли в интервю за телевизия CNN, което ще бъде излъчено утре. "Не знаем от коя страна, но обсъждаме различни държави. Ще гледаме кое ще е най добре за Мад и Зи в момента. Дали да е момче, дали момиче, от коя държава, от коя раса ще е най-подходящо за децата", каза Джоли, имайки предвид осиновените си деца. Джоли осинови дъщеря си Захира, която в момента е на 15 месеца, от Етиопия и сина си Мадокс, на 4 години, от Камбоджа. Най-малката дъщеря на двойката Шайло Нувел Джоли-Пит се роди на 27 май в Намибия. Джоли заяви, че е родила там, защото обича Африка и е искала да заведе отново там Захира.

"Моята друга дъщеря е от Африка и аз исках да я заведа там", каза тя. Звездата споделя, че е била уплашена по време на раждането, което е било с Цезарово сечение, защото бебето е било обърнато на обратно. Брад Пит е бил в операционната по време на раждането, сподели тя. Актрисата разказва, че в последния момент е била ужасена дали всичко ще бъде наред, дали бебето ще проплаче, но в крайна сметка то е здраво и всичко е било удивително.

Носителката на Оскар дава една трета от доходите си за бежанци и други благотворителни каузи и е посланик на добра воля към Върховния комисариат за бежанците на ООН. Тя споделя, че се чувства късметлийка, че може да посети местата, на които отиват парите й. Интервюто на Джолие ще бъде излъчено по CNN утре, 20 юни - Световния ден на бежанците.