Полицаи арестуваха пиян пътешественик във времето, който се опитвал да спаси своите съграждани от предстоящо нашествие на извънземни
Полицаи арестуваха пиян пътешественик във времето, който се опитвал да спаси своите съграждани от предстоящо нашествие на извънземни / ThinkStock/Getty Images
Той бил арестуван преди да извърши спасителната операция
Полицията в американския град Каспър, щата Уайоминг, не позволи на пиян пътешественик във времето да спаси своите съграждани от предстоящо нашествие на извънземни, съобщава радиостанция К2.

Ентусиасти установиха защо все още не са открити извънземни

Брайънт Джонсън сам повикал униформените в дома си и пояснил, че се върнал назад във времето от далечната 2048 година. Той искал да предупреди града, че през 2018-а ще бъде нападнат от пришълците и всички трябва незабавно да се евакуират.

Пиян разкопа гроба на баща си, за да му помогне да се възкачи на небето

Джонсън попаднал в 2017 година по погрешка, защото извънземните го наливали с алкохол до козирката и го инсталирали на специално стартово кресло. Вместо в 2018-а, попаднал в 2017-а. Поради тази причина той настоявал за незабавен разговор с кмета.

Професор от Харвард вярва, че извънземните отвличат хора (ВИДЕО)

Естествено патрулните полицаи не повярвали на историята на Джонсън и решили, че той се е напил не в бъдещето, а в настоящето. Брайънт не отговарял за своите действия и те го прибрали зад решетките.
БТА