/ Guliver/Getty Images, архив
Изпълнителките  от "Спайс гърлс" възнамеряват да озвучат персонажи в нов анимационен филм за "момичешката сила", съобщи Варайъти.
 
Гери Хорнер, Виктория Бекъм, Ема Бънтън, Мел Би и Мел Си се готвят да озвучат герои в анимация, уверявайки, че са развълнувани от тази идея.
 
Подробности за филма не са известни, но се смята, че той ще прерасне в "глобална" продукция.
 

Виктория Бекъм отрече слуховете, че "Спайс гърлс" се събират за турне

"Момичетата от "Спайс гърлс" планират нещата в глобални мащаби - заяви източник, цитиран от изданието. - Те са най-успешната момичешка група на планетата. Те са онова, от което "Марвел" или "Дисни" се нуждае."
 
В основата на проекта е отдавнашното им послание за момичешката сила. В анимацията алтер егото на всяко от момичетата от бандата ще притежава момичешка сила, която е отражение на идентичността му.
 
"Проектът наистина изпраща послание за момичешка сила и кинокомпаниите ще трябва да преценят дали да се заемат с осъществяването му", допълни източникът.
 
Какви нови проекти планират момичетата от Spice Girls?

Изпълнителките на хита "Wannabe"
се събраха по-рано тази година, за да работят над специални проекти, макар че слуховете за турне бяха опровергани. Наскоро бе оповестено, че планират да лансират свое телевизионно шоу за таланти, за да открият нова момичешка група, която да стане известна в целия свят.
БТА