Какво изпитва към нас човекът, в когото сме влюбени? Дали ни харесва толкова, колкото ние него или пък само си играе с нас, без да има сериозни намерения? Тези въпроси вълнуват както жените, така и мъжете.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ЕДНИ ОТ НАЙ-ЧАРОВНИТЕ ЗВЕЗДНИ ДВОЙКИ
Вижте няколко знака, по които ще разберете дали някой ви желае:

Разширяване на зениците

Зрителният контакт винаги може да издаде чувствата. Зениците се разширяват, когато гледаме нещо, което ни интересува. Ако зениците на някого се разширяват, когато ви гледа, то значи се интересува от вас.

влюбване
Thinkstock/Getty Images

Тялото се поти

Хората са привлечени от другите по много странен начин. Може би сте чували, че ако помиришете потта на някого, може да се почувствате възбудени от него. Потните жлези, които отделят тази миризма, са по-различни от потните жлези, които отделят секрет, когато тялото се охлажда.

Синхронизиране

Когато някой ви желае, може да започне да имитира всичко, което вие правите. Бавно и несъзнателно започва да имитира обекта на привличане - от начина, по който говори до езика на тялото.

Близък контакт

Близкият контакт е друг знак, че някой се интересува от вас. Ако се опита да докосне ръката ви или друга част от тялото ви, уж случайно, то можете да бъдете сигурни, че този човек ви желае.

Контакт с очи

Контактът с очите е един от най-мощните инструменти за сексуално привличане. Ако някой поддържа визуален контакт с вас, това означава, че този човек наистина се интересува от вас.
Още по темата за любовта:

10 знака, че си влюбен

Ако любовта е сляпа, защо се стараем да изглеждаме добре, за да я спечелим?

Колко дълго трае любовта?

4 признака, че мъжът е влюбен