Много от човешките изобретения са движили напред прогреса и са превърнали света в това, което е сега. Но има и такива, които са доста странни или направо налудничави.

Вижте пет от най-лудите изобретения, за които не знаете

Писалка тип нос за тъчскрийн

Днес младите хора са доста критикувани, че използват смартфоните си постоянно. Но има два случая, които биха ви попречили да използвате смартфона си постоянно. Единият е, когато навън е студено и носите ръкавици, а другият - когато сте във вана или басейн и ръцете ви са мокри. Но има хора, които са се погрижили за тези проблеми и са изобретили тази невероятна писалка за тъчскрийн. Просто я закрепвате с ластиците за главата си и дългият нос ви позволява пълноценно да работите с телефона си. Нищо, че отстрани приличате на птица и всичко това изглежда доста налудничаво.

изобретение
netinfo

Чорапи против перверзници

Много жени обичат да носят къси поли. Но това, което някои жени наистина не обичат е да ги заглеждат всеки път, когато излязат с къса пола. Е, изобретението, наречено космати чорапи, наистина ще помогне мъжете да спрат да гледат краката ви.

Чорапите са изработени от плат в телесен цвят и са полепени с тънки и извити конци, които приличат на истински косми. Тези чорапи са доста популярни в Япония и и струват 1 долар.

А вие бихте ли си обули такива чорапи?

чорапи
netinfo

Легло по тялото

След дълъг работен ден няма нищо по-хубаво от това да си легнете в любимата си поза за сън в комфортното си легло и да почивате. Изглежда обаче някои хора наистина обичат да спят в определена поза. Затова не е учудваща появата на това изобретение - легло в любимата ви поза за сън.

Велики открития, направени в царството на сънищата

Преносима тоалетна хартия

Живеем в свят, в който можеш да си поръчаш всичко само като натиснеш един бутон. Не е учудващо, че хората са изобретили и преносима тоалетна хартия. Това странно изобретение ви помага винаги да имате с вас тоалетна хартия, независимо къде се намирате.

Хартията стои върху специална поставка, която се закрепва върху главата на човека и винаги и с вас. И колкото и учудващо да звучи, няколко компании произвеждат това изобретение, което е доста популярно в Япония.

хартия
netinfo


Кое е най-желаното изобретение за следващите 100 години?

Женско устройство за уриниране

Мъжете могат да уринират прави, а при жените не е така. Затова някой остър ум е изобретил устройство, което позволява на жените да уринират прави. Устройството се казва женски уринатор и е изобретено от гума, под формата на фуния.