Селфи манията завладя света. Модерни станаха дори опасните селфита. Вижте някои от тях:

Селфи от небостъргач

Московчанинът Александър Ремнев изкачва най-високите сгради в света в търсене на невероятна гледка и адреналин. Той е търсач на силни усещания и си прави селфи, въоръжен единствено с фотоапарат или смартфон.

Най-новата селфи мания на мъжете (СНИМКИ)

На върха на статуята

Лий Томпсън е фотограф от Великобритания. Той посещава Рио де Жанейро, за да снима подготовката за Световното първенство по футбол. Тръгва си от града освен със свършени задачи и с това необичайно смело селфи, направено от върха на прочутата 39,6-метрова статуя на Христос.

селфи
netinfo

Селфи с разярен бик

Кой ли би искал да си прави селфи с разярен бик? Има и такива лекомислени смелчаци, които решават да си направят селфи с бик при надбягванията.

селфи с бик
netinfo

Селфи със змия

Много хора си правят селфи с домашните си любимци. Но срещата с животни от дивата природа е много по-вълнуваща за някои хора. Но това може да бъде изключително опасно.

Тод Фаслър хванал гърмяща змия и решил, че може да е добра идея да си направи селфи с нея. Но Фаслър бил откаран в болница, а медицинските разноски са му излезли твърде скъпо.

селфи
netinfo

Селфи за 15 000 долара

Повечето хора се опитват да заемат идеалната поза, когато си правят селфи. Млада жена решила да похарчи 15 000 долара за пластични операции, за да може всяко селфи, което прави, да изглежда невероятно.

Разкриха как селфитата вредят на здравето

Нацупено-учудени може, но не се усмихвайте на селфита

Простичък трик за страхотно селфи

И друг моден писък при селфитата

Разкриха каква е перфектната поза за селфи