/ Thinkstock/Getty Images
Най-романтичният месец от годината настъпи, а с него и изчерпването ни на идеи как да изненадаме любимия човек. Докато някои залагат на традиционни формати за отпразнуването на празника на влюбените, то други търсят нестандартни предложения, които да се запомнят.

Статистиката говори, че в последните години, 14-ти февруари е предпочитана дата за предложения за брак. Независимо дали сте готови на тази важна крачка или просто търсите най-емоционалното преживяване, ето няколко полезни съвети, подбрани от foodpanda:

1. "Вечеря от високо" - романтично, забавно и определено запомнящо се. Бихте могли да наемете конструкция, която да ви издигне буквално до звездите, където да вечерята, докато земята е в краката ви.

Романтика по френски: стриди във формата на сърце в менюто (СНИМКИ)

2. "Дегустация на вино" - ако все пак искате да се придържате към конвенционалните изненади, но да го направите по-специално, бихте могли да заложите на една романтична дегустационна вечер. За радост, България е страна с множество винарски изби, което прави изненадата лесно изпълнима.
 

Thinkstock/Getty Images


3. "Пилотиране на самолет" - определено нетрадиционно! Ако интересите на вашия любим човек са насочени в тази посока, то това е перфектната изненада. Бихте могли да я допълните с хижа в гората и усамотение с чаша червен вино и горяща камина или може би скок от полет, за по-екстремните.
 

Thinkstock/Getty Images


4. "Стая със загадки" - това предложение би могло да се стори интересно на тези от вас, които са готови за големия въпрос: "Ще се омъжиш ли за мен?". Как? Отговорът е лесен, за да излезете от стаята ще трябва да отговорите на въпроси свързани с вашата половинка, а последния въпрос... вече го знаете.

Най-желаният подарък за Свети Валентин не е никак скъп

5. "Любов на скорост" - седмица посветена на любовта и екипната работа или докажете, че сте най-добрия тандем, както в любовта, така и на картинг пистата, на един от големите столични молове. Освен нестандартното изживяване, бихте могли да спечелите и допълнителни големи награди, осигурени от организаторите.
 

Thinkstock/Getty Images