Списание „Сексуална медицина“ съобщи, че е открито „златното сечение“ на мъжкия полов орган
Списание „Сексуална медицина“ съобщи, че е открито „златното сечение“ на мъжкия полов орган / ThinkStock/Getty Images
И през отминаващата 2018 година на голяма популярност се радваха куриозите, свързани с животните и техните най-невероятни превъплъщения. Това е съвсем естествено, тъй като животинското царство е огледален образ на човешкото и в поведението на обитателите на небето, горите и океаните можем да открием купища общи черти.

Гъска с прашки, умен презерватив и още 11 куриоза от 2017 г. (СНИМКИ/ВИДЕО)

През 2018 година имаше и не малко куриози на сексуална тематика, както и няколко безумия в категорията "Направи си сам". Вижте ги:
  
Акулите обичат джаза
 
Като откритието на австралийските учени от университета "Маккуори", които установиха, че акулите си падат по джаза, а изпълнения на Луис Армстронг и Ела Фицджералд им доставят толкова наслада, колкото и храната.
Ръководителят на проучването проф. Калъм Браун твърди, че изследванията са още в начален стадий, но местните морски хищници показвали силни предпочитания към музикалния жанр, зародил се в Ню Орлиънс.
 
Най-романтичните любовници
 
Ако повярваме на хвалбите на мъжете по света, всеки един от тях е ненадминат мачо и любовник. Но куриозите на 2018 ни подсказват, че мъжкарите имат какво да научат в любовния жанр не от друг, а от пухкавите панди.
Съвместна разработка на китайски и американски учени стигна до заключението, че мъжките екземпляри на този вид са възможно най-романтичните любовници. Специалистите установиха, че преди и по време на полов акт самците нашепват любовни песни право в ухото на партньорките.
 
Октоподите и екстази
 
През отминаващата 2018-а разбрахме, че и октоподите, както и хората, стават по-социални под въздействието на екстази, според наблюдения на екип от университета "Джонс Хопкинс".
Един от експериментално понадрусаните октоподи започнал да прави задни салта, а останалите започнали да реагират по-благосклонно на погалванията от страна на изследователите.
 
Не правете това вкъщи
 
В раздела "Не правете това вкъщи" небивалиците на 2018-а също ни дадоха няколко поучителни примера. Дано не добие популярност опитът на 50-годишен китаец, който благоразумно запазил анонимност, стараейки се да излекува запека си с малък, но обемист патладжан, поставен в ректалната област.

Лилавите храни дават енергия, сила и великолепно настроение през есента
ThinkStock/Getty Images

В. "Метро" цитира и злъчните коментари в китайските социални мрежи. Шегаджии препоръчали на самолекуващия се от констипация да прибави във вътрешностите си към патладжана малко чушки и картофи, така че да се получи традиционното ястие сан сян.
 
Кучешка урина за сияйна кожа???
 
Много видеоклипове съветваха дамите как да станат по-красиви в домашни условия, но тези напътствия също би трябвало да попаднат в раздела, който не препоръчва подражанието им.

куче кученце
ThinkStock/Getty Images

Американската видеоблогърка Лин Лю залага на изпиването на урината на кучето си, като се хвали със сияйната си кожа. В течността гъмжало от витамините A и E и имало най-малко 10 грама калций. Тя действала чудодейно и срещу акнето.
 
Епилация с паста за зъби и куркума???
 
Друга съмнителна козметичка, Малдина Шриензанада, посъветва жените да се епилират с обикновена паста за зъби и куркума.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥧DIY HAIR 💛REMOVAL CREAM 🏹 THIS IS SUCH A EASY LITTLE CONCOCTION USING @crest TOOTHPASTE😉 & TURMERIC POWDER. 🔮THE TURMERIC 🥜 IS A CALMING AGENT FOR THE SKIN 👶🏻WHILE THE TOOTHPASTE IS THE MAIN AGENT FOR HAIR REMOVAL! 🛑MIX & APPLY EVENLY. ALLOW IT TO DRY AND RUB SKIN 🔥 IN OPPOSITE DIRECTION OF HAIR GROWTH. WIPE IT WITH 💦 WET CLOTH & VIOLÀ💛😍❌DON’T FORGET TO FOLLOW ME FOR MORE TIPS AND TRICKS 🔥🔥🔥 _________ TAG YOUR FRIENDS 🥧🥧🥧🥧 #fcmakeup #ghalichiglam #hudabeauty #makeuptutorialsx0x #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #maquiagemx #ladiesuniverse #makeupfanatic1 #blendthatshit #muscosmeticd #fashionarttut #liveglam #hairmakeupdiary #naturaldermis #slave2beauty #vegasnaylashes #glamorous_nights #style4makeup #vougethreads #makeupcoache #makeupsvid #videosfashions #makeup_clips #fakeupfix #makeupvideoss #makeupgirlz #allmodernmakeup #peachyqueenblog #hudabeauty @hudabeauty @awesomemakeu.p @girlsociety @hairmakeupdiary @makeup.memes.life @allvideosdaily #maryhadalittlelamb @maryhadalittleglam @peachyqueenblog

A post shared by ᎷᎪᎠINᎪ.ᎷINNᎪ.ᏚᎻᎡIᎬNᏃᎪᎠᎪ (@madinashrienzada) on

При засъхването на пастата върху окосменото място тя се премахва с влажна кърпа заедно с излишните косми. А куркумата? Тя била за смазка и не участвала в епилацията.
 
Кожата на любимия като картина на стената
 
Тук куриозите на 2018 естествено преминават към сродна област, също свързана с кожата – татуировките. Вдовицата на татуиста Крис Уенсъл реши да запази кожата с татусите му и да я вкара в картинни рамки.
И едва след това да кремира съпруга си. Услугата по консервацията на татусите била осигурена от американската компания с настръхващото име "Спаси мастилото ми завинаги!".
 
Иск срещу любовник с твърде голям пенис
 
Отлитащата 2018-а неочаквано обогати и гражданското право. Приносът като по чудо дойде от столицата на далечно Зимбабве. Съдебен състав в Хараре за пръв път гледа компенсаторен иск за разширена вагина. 29-годишната ищца Силиндиле Мангена изправи пред съда свръхнадарения в анатомично отношение Мугове Кирима.
Със своята мъжественост г-н Кирима безвъзвратно разширил интимната област на пострадалата, за което тя изиска компенсация в размер на 10 хиляди долара за реконструктивна хирургия.
 
Перфектният пенис
 
Без да напускаме сферата на репродуктивната анатомия, ще отбележим тазгодишния пробив на куриозите, който би накарал да се изчервят адептите на "златното сечение" - от Евклид до Леонардо да Винчи. Става дума за публикация в списанието "Сексуална медицина", според която е открито и "златното сечение" на мъжкия полов орган.
Най-голямо удовлетворение на партньорката давал еректирал пенис със следните пропорции - дължина 13,2 сантиметра и обиколка 11,6 сантиметра.
 
Най-незадоволените жени във Великобритания
 
Британски статистици веднага обогатиха откритието, като установиха в кои градове на Острова мъжете не се радват на подобно "златно сечение" в интимната област и като следствие на това съгражданките им се чувстват най-необгрижвани в постелята.

Дамите, които носят дрехите на партньора си, по-лесно преборват стреса
ThinkStock/Getty Images

Антикласацията се оглавява от Оксфорд с 58 на сто незадоволени дами, плътно следван от Бристол (56%), Брайтън (55%), Глазгоу (53%), Нюкасъл (52%) и Единбург (49%).
 
Китайски пръчици за храна, които ни карат да я усещаме по-солена
 
Куриозите донесоха и някои иновационни пробиви - в областта на джаджите. За отбелязване са китайските пръчици за храна, които с електрически импулси ни карат да я усещаме като по-солена. Рационализацията на Нимеша Ранасинга от университета на щата Мейн ни спестява неудобството да се тъпчем с ненужен натриев хлорид, вреден за здравето.
 
Специално бельо, което позволява необезпокоявано изпускане на стомашни газове
 
В областта на модата и дизайна за отбелязване е колекцията бельо и аксесоари, които със специални филтри ни позволяват да изпускаме необезпокоявано стомашни газове на публично място.

Бельото е изготвено от 100 процента рециклирани материали, които позволяват много добро проветряване на тялото
ThinkStock/Getty Images

Марката първопроходчик в областта е британската "Шредис", а патентът е дело на Пол О'Лиъри, който предлага също и антигазова възглавничка за офиса.
 
Как един порноактьор иска да си отиде от този свят „запомнящо“
 
Погребалният бизнес тази година откри нови хоризонти, след като порноактьорът Джони Рокард разкри своя проект как запомнящо да си отиде от този свят. Той набира средства, за да бъде положен в "еректиран" ковчег, подобен на фалос, който да потъне под земята, управляван с дистанционно.
 
Наздраве за веселите компании!
 
И за да не завършим в минорно настроение нашия годишен, преминаващ в коледно-новогодишен обзор, можем смело да заявим, че веселата компания, честите, но не и прекомерни наздравици, като и хубавата трапеза, могат да извършат чудеса. Това засега не е сертифицирано от нито един световен научен колектив, но пък комбинацията е била успешно тествана през вековете от поколения българи. Наздраве!

Вижте и куриозите от последните три години:

Гъска с прашки, умен презерватив и още 11 куриоза от 2017 г. (СНИМКИ/ВИДЕО)

Да замериш лекар с око, да забременееш два пъти за 10 дни и още куриози от 2016 година

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост: Вижте куриозите на 2015 година (СНИМКИ)


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА