/ БГНЕС
Актрисата Памела Андерсън хвърли светлина върху отношенията си с по-младия й приятел - френския футболист Адил Рами. Бившата сирена от Малибу се премести в Марсилия, за да се отдаде изцяло на любовта си. 50-годишната Андерсън и 32-годишният Рами са заедно от няколко месеца.

Любовта не пита за годините, 13 звездни двойки го доказват (СНИМКИ)

Звездата от "Спасители на плажа" се надява двамата да запазят любовта си. "Има толкова много фалшиви връзки, хора, които искат да се говори за тях. Ние не искаме това. Той не е с мен, за да привлича внимание. Той държи на мен много силно", споделя Памела пред "Дейли Мейл". 
"Имаме един здравословен и прекрасен живот, без блясък. И двамата имаме деца, които се приспособяват към новия живот, и е страхотно. Той наистина е един добър човек", разказва още тя.

Рами й помогнал да преодолее кризата, свързана с настъпването на менопаузата, пише британският "Сън".

Адил Реми
БГНЕС, архив

Вечният секссимвол Памела Андерсън се съблече за гола фотосесия (СНИМКИ)

"На мен ми беше самотно в големия ми дом в Малибу, а и тази менопауза! Хормони, горещи вълни, смяна на настроението. Преминах през всичко", сподели Памела Андерсън.

Памела Андерсън
Guliver/Getty Images, архив

Футболистът непрекъснато обсипвал 50-годишната блондинка с комплименти, като нито за миг не пропускал да изкаже възхищението си от Памела.

Актрисата се е омъжвала три пъти и има двама синове - 21-годишния актьор Брандън и 20-годишния музикант Дилън. Адил Рами вече се бил запознал с тях. Футболистът има синове близнаци от предишна връзка.

Памела Андерсън
Guliver/Getty Images, архив