Под атрактивния костюм на Гларусът се криеше Дарин Ангелов
Известният актьор Дарин Ангелов показа лицето си под красивата маска на Гларусът в трети сезон на „Маскираният певец“. С двусмислени отговори и загадъчни улики Дарин затрудни звездните панелисти, освен Владо Пенев. Единствено той успя да разпознае талантливия си колега.

„Беше много трудно. Брат ми ме позна още на първия лайв, съпругата ми също, но аз отричах“, сподели Дарин Ангелов за участието си в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.

NOVA

Минути преди да свали маската си останалите звездни детективи Алекс Раева, Марта Вачкова и AZIS предположиха, че зад костюма може да се крият изпълнителите Люси Дяковска или Папи Ханс. Никой от тях не подозираше, че именно носителят на Аскеер за изгряваща звезда като малък е обичал да ходи на село и да пасе овце.

Три титанични битки завладяха сцената в четвъртия лайв на „Маскираният певец“. Заекът се изправи срещу Гларусът, Камъкът влезе в битка с Малинката и Перлата застана срещу Самураят. Сред новите заподозрените се чуха и имената на Лора Караджова, Гери-Никол, Нели Петкова, Мария Игнатова и други.

NOVA

Минути преди последната битка миналогодишният победител се завърна на сцената. Баба Яга се появи отново, но този път в костюма се криеше Ваня Щерева. „Бях сигурна, че Азис ще ме познае. Адмирации за труда на всички хора, които са в тези костюми. Много е трудно, но е прекрасно“ - призна развълнувано актрисата за изживяването си в „Маскираният певец“. Този път елитният Панел бе единодушен и категорично отбеляза точно попадение в разпознаването.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на четвъртите битки в третия сезон на „Маскираният певец“. Коя ще е поредната свалена маска? Кой срещу кого ще се изправи? Коя маска ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (9 октомври) от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на мистериозното шоу