На крачка от финала на "Маскираният певец" падна маската на Макаронът. Преобразена като вкусния десерт бе Деси Слава. Така тя се класира на четвърто място във втори сезон на „Маскираният певец“. Панелистите бяха сигурни, че зад маската на Макаронът се крие точно тя.

NOVA

Грандиозен старт на полуфинала в най-мистериозното шоу „Маскираният певец”. Маската на Баба Яга изпълни песента на испанския сексимвол Антонио Бандерас от филма „Десперадо” - „Cancion del Mariachi” и нажежи настроението на сцената и пред екраните.
 

Панелистите направиха предположиха, че зад маската се крие Христо Гърбов, Димитър Рачков, Борислав Захариев - Боби Турбото или Филип Аврамов.

Четири маски на големия полуфинал на „Маскираният певец“

До полуфиналите на предаването достигнаха само четири маски, като освен Баба Яга за място на финала се борят още Булката, Макаронът и Хищницата.
 

Невероятно елегантно изпълнение направи Булката, която пресъздаде една любима песен - „Bound To You” на Кристина Агилера.
 

Настръхващо изпълнение направи Хищницата, която изпълни „Притури се планината” на Стефка Съботинова. Едно от предположенията на панелистите бе, че зад маската се крие Нели Петкова. Нелина Георгиева е другото име, на което уликите водят панелистите. Алекс Раева и Пламена Петрова са другите имена, които според панелистите, вероятно са зад маската на Хищницата.
 

Макаронът направи едно завладяващо изпълнение - „I Don't Want to Miss a Thing” на Аеросмит.
 

В ролята на британския китарист Гари Мур влезе като гост Шотландецът, който развълнува публиката с блестящото си изпълнение. Според Азис зад маската се крие Данчо Караджов, но не успя да познае. Шотландецът свали маската и от това силно тяло се показа Етиен Леви.
 

Първото от вторите изпълнения успя да разпее и панелистите. Булката изпълни песента на Йорданка Христова - "Песен моя, обич моя".
 

Второто изпълнение на кръвожадната Хищница бе изключително нежно. Тя изпя песента на Лара Фабиан - "Caruso". А с уликата успя да обърка панелистите.
 

Металика и песента "Until It Sleeps" бяха вторият избор на Баба Яга, а панелистите бяха на различни мнения за това кой се крие зад нейната маска.
 

Макаронът успя да разчуства всички с изпълнението на песента "Hurt" на Кристина Агилера, чиято песен звучи за втори път на полуфинала на "Маскираният певец".