Джуди Халваджиян
Джуди Халваджиян / NOVA
Хищницата, Булката, Баба Яга и Макаронът ще изпълнят по две песни тази събота
Тази събота в 20:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на големия полуфинал на втори сезон наМаскираният певец“. Десет маски вече паднаха, а до този решителен етап в мистериозното състезание стигнаха Хищницата, Булката, Баба Яга и Макаронът. Този път героите няма да влязат в дуели, а ще изпълнят по две песни по време на предаването. Линиите за гласуване ще са отворени през цялото време, а кои три образа ще се срещнат на грандиозния финал, ще реши зрителският вот.

Булката
NOVA


Към Алекс Раева, АZIS и Владо Пенев ще се присъедини продуцентът Джуди Халваджиян, който ще опита да им помогне в отгатването на четирите образа. В последното предаване звездният панел успя да познае актьора Кристиан Кирилов, който се криеше зад маската на Златният, и даде заявка, че има твърди предположения за Макарона и Булката, но Баба Яга и Хищницата все още остават мистерия за тях. Ще успеят ли този път да стигнат до консенсус или отново ще има изненади?

Макарона
NOVA

Шотландецът се завръща на сцената на най-мистериозното шоу в ефира тази седмица. Миналата есен в мащабния костюм бе влязъл оперният певец Юлиан Константинов, който умело заблуди зрителите и панела. Кой ще се крие зад образа този път и ще успее ли Шотландецът да изненада всички?

Шотландецът
NOVA

Кой ще свали маската си на крачка от финала и кои три маски ще стигнат до него? Какви песни са избрали тайнствените участници и какви изненади са подготвили на зрителите? Ще успее ли панелът да познае още една маска или героите ще ги заблудят успешно? В „Маскираният певец“ може да се случи всичко, затова не пропускайте грандиозния полуфинал на втори сезон тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.