Алекс и Влади
Алекс и Влади / NOVA
VIP Brother 2017 започна с много блясък и звездни емоции. Най-известната Къща в България отново е пълна със знаменитости – 16 Съквартиранти прекрачиха прага на 11 септември.

Кои бяха те и видео визитки можете видите тук

И това беше само началото на най-романтичния сезон на VIP Brother., тъй като към звездната компания се присъединяват още двама Съквартиранти...

Вижте в снимки посрещането на първите 16 Съквартиранти във VIP Brother 2017

Алекс и Влади

Здравейте, ние сме Алекс и Влади. Занимаваме се, очевидно, с музика. Певици сме – пеещи, наистина. "Еее, виж, къдравите близначки от X Factor" – така ни знаят хората. Участвахме в X Factor преди три години и от там тръгна нашата кариера. Супер яко начало, голям трамплин беше за нас.

Може да се каже, че сме рап момичета, най-яките! Пеем за любов, правим любов, даваме любов... ние сме любов. С Алекс сме супер директни, супер искрени. По-добре да си искрен, отколкото да говориш зад гърба или нещо такова.

Алекс и Влади
NOVA

И двете сме индивидуално уникални, нищо че сме близначки.

Влади: Алекс е по-женствената, по-момичешката, аз съм по-мъжката.

Алекс: Аз съм малко по-кифла.

Влади: Алекс има малко по-големи устни, по-чип нос, по-кръгли вежди.

Алекс: Тя има по-котешко око, аз – по-кръгло око. Аз имам по-кръгли вежди, тя – по-остри.

Много е готино, че влизаме заедно двете в Къщата. Голямо предимство и сила е, а и по-голям шанс да спечелим. Това е една възможност за нас зрителите да видят, че има много стойностни хора. Аз смея да твърдя, че сме такива с Алекс – амбициозни, работливи, въобще не ни мързи, всичко си правим. Добри, подредени, млади момичета – домакини. Каквато и задача да ни дадат, ще я свършим. Ще бъдем супер естествени, супер справедливи и искаме да сме музиката на този сезон.