Всеки родител има своите подходи при отглеждането на децата си, за които смята, че са най-добрите, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7. Ето и кои са нестандартните методи, с които някои звездни родители възпитават своите деца:

Мадона

Изпълнителката, която е отгледала няколко деца, споделя, че общото във възпитанието на всички тях е липсата на телевизор в къщата. Мадона искала да ограничи този шум, за да имат децата ѝ възможност да се изразяват по друг начин.

Раян Рейнолдс и Блейк Лайвли

Едно от любимите холивудски семейства споделя, че при възпитанието на децата си избягват да използват думи, които насърчават сексизма.

Дженифър Гарнър

Веднъж в годината, Гарнър казва „да“ на всичко, което децата ѝ поискат. Оказва се, че на тях  този ден им харесва толкова много, че го чакат с по-голямо нетърпение, дори от Коледа.

В светлините на прожекторите: 10 дъщери на звезди

Меган Фокс

Актрисата разрешава на сина си да носи рокли и аксесоари за принцеси. Въпреки че е нападана многократно за това свое решение, Фокс смята, че по този начин ще научи сина си да бъде самоуверен, независимо какво казват останалите.

Уил Смит

Уил Смит има специален подход към децата си. Тай създава „кръг на доверие“, в който децата могат да споделят за неприятности или пакости, които са направили, но без да се притесняват от наказания.

Рийз Уидърспун

Актрисата кара децата си да покажат обич към другите, като към всеки подарък, който дават на друго дете, те правят и благодарствена рисунка или писмо. За Уидърспун означава много, когато децата бъдат благодарни.