Нана Гладуиш е безспорно една силна и борбена жена, която доказва, че нищо не може да я спре да постига това, което иска и може, напук на болестта, с която се сблъска.

Нейната усмивка не изчезна от лицето ѝ, а дори напротив. Съвсем скоро Нана отбеляза своя рожден ден. Тя подчерта, че остарява с още една година, а по този повод ТВ водещата сподели своя снимка във Facebook, разказва каналът "Cool News" във vbox7.

"Днес ставам на 47 г. и се чувствам изненадващо добре. Не съм загубила апетит... и към живота", написа тя към кадъра, на който е облечена в розово – основен цвят на нейната фондация "Една от 8", подпомагаща жени с рак на гърдата.
 

Днес ставам на 47 г. и се чувствам изненадващо добре. Не съм загубила апетит ... и към живота. Нямам намерение да...

Публикувахте от Nana Gladwish в Вторник, 6 април 2021 г.

"Нямам намерение да спирам, мислете му...", пише още Нана, която получи десетки харесвания и поздрави от близки и последователи.

"Все такова благородно и усмихнато диваче бъди, Нана!", написа нейната колежка Ива Дойчинова.

Малко по-рано Гладуиш отпразнува годишнината от сватбата си с мъжа до нея – Джонатан. "На 1 април 2007 година аз и Джонатан станахме семейство. Днес, 14 години по-късно, продължаваме да се радваме на живота заедно със сина ни Джейсън и да мечтаем", сподели тогава тя.

Водещата много пъти е казвала, че човек трябва да се бори за това, което има и да не се предава, но и да не си прави много планове, защото не знае какво ще му се случи на другия ден.

На 1 април 2007 година аз и Джонатан станахме семейство. Днес 14 години по-късно продължаваме да се радваме на живота...

Публикувахте от Nana Gladwish в Четвъртък, 1 април 2021 г.