В България има доста страховити места, които пазят своите тайни и въпреки времето и хорските приказки, те си остават загадка.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА 6 МЕСТА В БЪЛГАРИЯ, ОТ КОИТО ЩЕ ВИ ПОБИЯТ ТРЪПКИ

Дупката в Царичина

През 1990 година в село Царичина започват разкопки, организирани от Генералния щаб на Българската армия, по идея на екстрасенса Елисавета Логинова. Тя получава странни сигнали от извънземна цивилизация, че именно в село Царичина е закопано първото човешко същество, живяло някога на земята.

Не след дълго разкопките били прекратени незабавно и дупката била зарината и капсулована. Какво са открили нашите военни там и до днес остава мистерия.

Царичина
Vbox

По време на разкопките свидетели, както и ясновидката, твърдят, че са били посетени от извънземни. През краткия им престой се случили необясними неща. И до днес жителите на село Царичина твърдят, че покрай бившите разкопки се усеща необяснима енергия.

Най-зловещите сгради в света, сред тях е и паметникът на Бузлуджа (СНИМКИ)

Прокълнатата къща в село Мусачево

В село Мусачево, което се намира на около 20 километра от София, има схлупена къща, със зеещи прозорци, която стои необитаема от десетилетия. Местните казват, че никой не искал да я купи заради стряскащите неща, които са се случили там. Семейството, което построява къщата, умира при мистериозни обстоятелства. След това е имало още две семейства, които се нанасят там, но и те починали по мистериозен начин. Според предани, къщата е била построена върху турско гробище и има заровени прокълнати жълтици под нея. Очевидци разказват, че през нощта се чували страховити звуци в нея и проблясвали ярки светини.

Мусачево
Vbox


ВИЖТЕ СНИМКИ НА 13 ОТ НАЙ-ЗЛОВЕЩИТЕ МЕСТА В СВЕТА

Село Шишенци

Село Шишенци се намира във Видинско и наброява 120 жители. Интересен факт е, че 80% от населението е със сини очи. Това село е може би най-страховитото в цяла България. Никой не смее да излезе след 21.00 часа вечерта. Почти всички се заключват и не излизат посред нощ. Твърди се, че причината за това е, че всяка вечер по улиците на селото се чуват викове от гласовете на мъже, жени и деца и биене на тъпани. Скептици казват, че това са чакали, но жителите в селото разказват, че хората ги побиват тръпки и разказват, че вечер не смеят да излизат, защото не знаят какво има навън.

Шишенци
Vbox