И този път ни очакват зрелище, много гонки и истински екшън в „Бързи и яростни“, а колите във филма предполагат именно това.

По стара традиция от продукцията са заложили на бързи, впечатляващи и много скъпи автомобили, които ще подкара Доминик Торето (Вин Дизел). Така например една от колите е на стойност 1 млн. долара, пише каналът на Мария Захариева във  vbox7. Ето и някои други возила, които си заслужават и ще видим във филми:

Noble M600 2018

Още от 2015 г. насам Хелън Мирън изяви желание да е "лудият шофьор" във филма. Е, именно тя подкарва Noble M600 2018, а изживяването описва като "епично". "Хелън Мирън направи така, че всичко да изглежда толкова лесно и безпроблемно", коментират от продукцията по повод срещата ѝ с този звяр. 

Самата кола е изключително лека - под 1,2 тона, ускорява до 100 км./ч. за 3,5 секунди и достига скорост от над 330 км./ч. Вече и ние сме впечатлени от Хелън Мирън!
 

Dodge Charger SRT Hellcat

Именно този Dogde виждаме и най-често в трейлърите на филма. От него става ясно, че Доминик ще я подкара в Южна Африка. Фенове на "Бързи и яростни" отбелязват, че возилото е с джанти на Challenger SRT Demon, който видяхме в осмата част на филма.
 

2016 Ford Mustang GT350

Зад волана на този автомобил ще видим малкият брат на Доминик, Джейкъб Торето. Режисьорът на филма бил категоричен, че героят и този Mustang са просто един за друг. Така противопоставянето между Mustang-а и Dodge-а ще символизират разклатените отношения и напрежението между двамата братя.

Иначе 2016 Ford Mustang GT350 има впечатляващите 640 конски сили.
 

Dodge Charger 1968

От Insider твърдят, че ще видим тази класика по улични гонки в Единбург и Тбилиси. Именно този автомобил струва над 1 млн. долара. От продукцията са били категорични, че за героя на Вин Дизел трябва наистина специална кола, която да е едновременно емблематична, но и различна от всички до момента през годините. Така под капака на колата са съчетани стара и нова технология, като това далеч не е единствената модификация, направена специално за деветия филм. Двигателят е V8, средно разположен.