Стела Максуел е сред звездите с най-съблазнителни устни
Стела Максуел е сред звездите с най-съблазнителни устни / Gulliver/Getty Images
Устните са най-съблазнителната черта на женското лице. Красивите женски устни са направо хипнотизиращи за мъжете, твърдят сексолози.

Те установили, че мъжете харесват преди всичко дамите с пухкави устни с естествени пропорции, които заемат около 4,5% от площта на лицето. 

Вижте най-съблазнителните устни на всички времена (СНИМКИ)

Освен това устните са първото нещо, което господата забелязват в лицето на една жена. През първите десет секунди от срещата с непозната дама един мъж прекарва средно половината от времето, наблюдавайки единствено тази част на лицето ѝ. 

Освен че подлудяват мъжете, женските устни разкриват тайни за сексуалния темперамент на притежателката си, твърдят психолози от Шотландия

Най-запомнящите се устни в историята (СНИМКИ)

Те стигнали до извода, че жените с издадени устни, особено в горната си част, известни като лъка на Купидон, е 12 пъти по-вероятно да получат оргазъм само чрез секс.

Тейлър Суифт
БГНЕС

А кои са най-сексапилните устни в шоубизнеса? Оказва се, че „купидоновите устни“ на Тейлър Суифт са най-харесвани както от мъжете, така и от жените. 

Сред другите звездни притежателки на секси устни са Анджелина Джоли (разбира се), Риана, Скарлет Йохансон, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Меган Фокс.

Най-привлекателните устни в шоубизнеса в снимки можете да видите в галерията тук

Още звезден сексапил:

Пластичен хирург показа идеалното женско лице (СНИМКИ)

Жената с най-красивото лице в света (СНИМКИ)

Риана прикова погледите с дръзко деколте (СНИМКИ)

Момичето, което не се срамува от голото си тяло (СНИМКИ)

Най-горещите кадри на един ангел на Victoria's Secret (СНИМКИ)