Няма перфектни хора. Много звезди изглеждат безупречно, но снимките им са минали през солидна обработка. Най-култовите издънки показва каналът "Скандално" във vbox7:

Сестрите от клана Кардашиян-Дженър са рекордьорки в тазгодишните фотошоп гафове.

Кортни Кардашиян пусна снимка, на която позира гола във ваната, покрита с пяна. Но наблюдателни потребители забелязаха нещо на ръката ѝ, което прилича на...зърно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on


Ким Кардашиян и Кайли Дженър пък си пуснаха фотосесия от съвместната си линия парфюми. Техни последователи забелязаха, че Ким има един пръст в повече на десния крак.
 
Кайли направи и още един фотошоп гаф. Тя качи тази снимка, на която се вижда, че възглавничката зад нея изглежда странно. Последователите ѝ са убедени, че тя се е опитала да изглежда по-слаба чрез обработка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

her vibe is pretty 🦋🦋

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on


Да не забравяме и Клои Кардашиян, която качи тази снимка, на която пръстите ѝ изглеждат меко казано странно.
 
Марго Роби позира за австралийското издание на сп. "Vogue", но и без да приближаваме снимката, забелязваме, че краката ѝ изглеждат невероятно неестествени.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue Australia 🖤

A post shared by @ margotrobbie on


Бритни Спиърс се опита да пресъздаде визията си от песента "Baby One More" от 1998г., но се вижда, че Бритни се е опитала да смали талията си.
 
Емили Ратайковски също не се размина без гаф. Тя качи тази снимка, на която ребрата и гърдите ѝ сякаш не са част от тялото.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cozy and sexy. Shop now.

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman) on