Най-големите дразнители в офиса
Най-големите дразнители в офиса / ThinkStock/Getty Images

Служителите в офис най-често се оплакват от колеги, чиито тела излъчват неприятна миризма, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Франция.

Офисът (не) е място за любовни истории

Анкетата, осъществена от компанията за маркетингово проучване CSA, показва, че миризливите колеги тормозят една трета от офис служителите. Вторият най-голям дразнител, посочен от една четвърт от анкетираните, са мързеливите колеги. Следват раболепничещите служители и доносниците, шумните колеги, недискретните индивиди и мрънкачите.

Шефът предпочита "войниците", надушва "актьорите" отдалече

"Не се изненадвам от резултатите. Въпросът за хигиената е изключително важен, имайки предвид, че много хора споделят с колеги отворени пространства в офиса", казва говорителят на CSA Жереми Пиканде.

Клюкарствайте за любов и секс в офиса, но никога срещу шефа

Скорошно проучване, направено във Франция, показа, че под 50 процента от жителите на страната се къпят всеки ден. За сравнение - 70 процента от британците и 80 процента от германците и холандците вземат душ всекидневно. "За французите яденето и пиенето са естествени функции. Къпането не е", казва известният френски психолог Едуар Зарифиан.

Източник: БТА