Приходите на Адел са най-вече от световното турне със 121 концерта, през което тя изкарваше над 660 хиляди щатски долара на вечер
Приходите на Адел са най-вече от световното турне със 121 концерта, през което тя изкарваше над 660 хиляди щатски долара на вечер / Gulliver/Getty Images
Певицата Адел оглави годишната класация за най-богати млади британски знаменитости на сп. "Хийт" за втори пореден път със състояние от почти 175 милиона щатски долара, съобщи Контактмюзик.

Вижте най-богатите млади звезди на Великобритания в галерията тук

Приходите на Адел са най-вече от световното турне със 121 концерта, през което тя изкарваше над 660 хиляди щатски долара на вечер.

Изпълнителка на хита Hello, която е на 29 години, не се страхува да харчи парите си. Тя вложи сума от почти 26,5 милиона долара в жилища в Лос Анджелис, Лондон, Съсекс и Хоув.

Вижте колко милиона са спечелили най-големите звезди в Европа

Адел води с над 71,5 милиона долара пред втория в класацията, 28-годишния актьор от "Хари Потър" Даниел Радклиф. Той е натрупал състояние от 103 милиона щатски долара.

Неговата колежка от филма Ема Уотсън, която е на 27 години, зае петото място с 63,6 милиона долара.

Ема Уотсън
Ема Уотсън Gulliver/Getty Images

Третата позиция е за певеца Ед Шийран със състояние, оценено на близо 69 милиона щатски долара. Богатството на 26-годишната поп звезда нарасна след излизането на албума му "Divide" и световното турне за популяризирането му.

СНИМКИ: Топ 20 на най-високоплатените звезди в Европа

След него се нареди 23-годишният певец Хари Стайлс с 66 милиона щатски долара. Той печели повече от колегите си от групата One Direction благодарение на соловата си кариера и новото си поприще - актьорството.

Хари Стайлс
Хари Стайлс Gulliver/Getty Images

Останалите членове на бандата Лиъм Пейн, Луис Томлинсън и Найл Хоран си поделиха шестото място в класацията с приходи от почти 53 милиона щатски долара. Бившият участник в групата Зейн Малик е веднага след тях с 49 милиона долара.

Вижте и Топ 10 на най-високоплатените красавици от малкия екран (СНИМКИ)

Сред новите попълнения в тазгодишната класация на най-богатите британски звезди попаднаха актьорът Дев Пател от филма "Лъв" и актрисата Софи Търнър от сериала "Игра на тронове".

Състоянието на знаменитостите се изчислява на базата на приходите, които получават от музика, филми, рекламни договори. 

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА