Над 50 уникални дарения в благотворителния търг на Ники Кънчев шоу и Гонг
Над 50 уникални дарения в благотворителния търг на Ники Кънчев шоу и Гонг / снимки: Sofia Photo Agency

Много спортисти, клубове, обикновени хора и фирми решиха да участват в благотворителния търг на Дарик радио, който е в четвъртък, 22 декември, от 13.00 до 18.00 ч.

По идея на „Ники Кънчев шоу” и Спортно шоу „Гонг” слушателите на Дарик в пряк ефир ще могат да надават и да си купят благотворително наистина уникални вещи. На сайта gong.bg всеки може да види и прочете какви са вещите, за които може да надава.

Легендата на съвременния ни футбол Стилиян Петров отново се показа с голямо сърце и намери начин да дари своя фланелка. Очаква се в четвъртък следобед тя да е сред най-търсените в търга.

Много активно се включиха и пресаташетата на водещите ни отбори. Иван Ченчев от ЦСКА донесе лично в Дарик фланелката на Жуниор Мораес, а Кирил Лулев обеща да предостави фланелка на Гонзо и други лични сини вещи на знаменити левскари като Кирил Ивков, Добромир Жечев, Божидар Искренов-Гибона.

От спонсора на Шампионската лига „Плейстейшън”-България даряват Playstation Portable-PSP с нашумялата детска игра Ben 10. Лично шефът на „Плейстейшън България” и стар приятел на Дарик радио и Спортно шоу „Гонг” се обади да подкрепи идеята. Тя е възникнала спонтанно, след като е бил прочетен материала в gong.bg.

От Roca България, които имат редовна рубрика „Рока радио” между 15.00 и 16.00 ч., в „Ники Кънчев шоу”, също прегърнаха идеята. Те даряват четири смесители за баня, а маркетинг мениджърът им Веселин Симов ще обяви директно в ефир цената на артикулите.

От фирма „Рефан” също пожелаха да проявят съпричастност и готовност да дарят техни артикули, както и фланелки на Локомотив (Пловдив), които са с логото на фирмата от тази есен.

Не на последно място трябва да отчетем и обещаното лично присъствие на Валентин Михов, който ще предостави за търга ценни вещи от футболната си колекция. Той ще дари и лична сума.

Желаещите да участват в търга ще могат да наддават също за шапка на певицата Ирина Флорин,

Над 50 уникални дарения в благотворителния търг на "Ники Кънчев шоу" и Гонг
netinfo

както и за магическа пръчка от актьора Станислав Яневски.

Над 50 уникални дарения в благотворителния търг на "Ники Кънчев шоу" и Гонг
netinfo