На 70 Хелън Мирън сбъдна мечта, ще играе в Бързи и яростни
На 70 Хелън Мирън сбъдна мечта, ще играе в Бързи и яростни / Guliver/Getty Images

Хелън Мирън е поредната знаменитост, която се присъедини към актьорския състав на филма "Бързи и яростни 8", съобщи Контактмюзик. Ролята й във филма не е известна.

70-годишната актриса ще партнира на Вин Дизел, Дуейн "Скалата" Джонсън и Чарлийз Терон. В осмия филм от поредицата "Бързи и яростни" ще участват също Скот Истууд, снимал се в "Ярост", и Кристофер Хивю ("Игра на тронове"). Режисьор ще е Ф. Гари Грей, заснел "Бандата от Комптън".

За Блейк Лайвли Хелън Мирън е най-сексапилната жена в света

"Ще се снимам в "Бързи и яростни 8" - каза Мирън пред сп. "Ел". - Винаги съм обичала да шофирам. Уверих, че съм готова да участвам във филма, но при условие че ми бъде позволено да карам автомобил. Ще видим какво ще стане."

Хелън Мирън мечтае да снима във филм от поредицата „Бързи и яростни"

Преди година Мирън бе цитирана да казва в интервю, че голямата й амбиция е да се снима във филм от поредицата и да бъде "бесен шофьор". Тя не скри и обичта си към актьора от Вин Дизел, който описа като брилянтен.

Хелън Мирън стана лице на Л'Ореал

Онези, които следят отблизо кариерата й, няма да бъдат изненадани, че Хелън ще е звезда във филм за мачовци. Наскоро тя се превъплъти в образа на полковник в трилъра "Война на дронове".

На 70 Хелън Мирън сбъдна мечта ще играе в "Бързи и яростни"
netinfo

Източник: БТА