Хелън Мирън мечтае да снима във филм от поредицата „Бързи и яростни”
Хелън Мирън мечтае да снима във филм от поредицата „Бързи и яростни” / снимка: Guliver/Getty Images

„Голямата амбиция” на голямата дама на британските кино, театър и телевизия Хелън Мирън е да се снима във филм от поредицата „Бързи и яростни”, съобщи Контактмюзик.

Мирън не е актриса, която се плаши от трудни роли. Тя се е превъплъщавала в образите на три различни кралици на Обединеното кралство и е озвучавала египетска царица в анимацията „Принцът на Египет”. На 69 години обаче няма друго нещо, което актрисата да желае по-силно от това да се снима във филм от поредицата „Бързи и яростни” и сама да изпълни шофьорските каскади.

Тайното си желание Хелън Мирън е споделила в интервю за Yahoo. Актрисата има опит с екшъна, след като изигра бивш агент, но въпреки това смъртоносен, в комедията „БСП - Бесни страшни пенсии” и продължението й.

„Голямата ми амбиция е да се снимам във филм от поредицата „Бързи и яростни”. Искам да бъда бесен шофьор в „Бързи и яростни”. Още в следващия филм”, споделя Хелън Мирън.

Актрисата не крие, че другата причина, поради която иска да участва в поредицата, е „любовта” й към един от актьорите - Вин Дизел. „Вин Дизел е брилянтен. Обичам го. Той е невероятен тип, много е умен. Обичам го”, казва носителката на „Оскар”.

Филмът „Бързи и яростни 7” излиза по екраните на 3 април.

Източник: БТА